Szűrés

A(z) Nokia X kulcsszót tartalmazó cikkek

Google fanok meghekkelték a Nokia X-et – a finnek örülnek a dolognak

2014. március 3. -

Alig pár nappal az androidos Nokia X sorozat bemutatása után megoldották az XDA Developers fórum lelkes tagjai, hogy a készülékeken a Microsoft szolgáltatásai helyett a Google termékei fussanak. Több kérdés is felmerült, például miért volt ilyen könnyű feltörni a kis Nokiákat, illetve miért fejezték ki örömüket a finn gyártó fejlesztői, amikor megtudták a hírt.

Tovább

BBM a Nokia mobilokon – hamarosan

2014. február 26. -

A Blackberry csevegőalkalmazása hamarosan Windows Phone platformon is elérhető lesz a Lumia tulajdonosok örömére, sőt a Nokia X sorozat tagjaira pályázó felhasználók is élvezhetik majd a BBM előnyeit.

Tovább

Öt új megfizethető mobillal rukkolt elő a Nokia

2014. február 24. -

A Nokia a Mobile World Congress (MWC) első napján bemutatta új, megfizethető mobilkészülékeit. Az öt új mobil között megtaláljuk az Android és Microsoft alkalmazásokat egyaránt futtató X sorozatot, valamint új Asha modellek is színre léptek.

Tovább

Sajtóképen az android-zöld Nokia X

2014. február 18. -

Egyre közeleg az első androidos Nokia mobil bemutatója, erre utalnak a készülékről kiszivárgott képek és infók is. Ezek körét gazdagítja a tegnap megjelent sajtófotó, melyen egy sor android-zöld színben pompázó Nokia X mobil látható.

Tovább